DOLAR 32,3432 0.19%
EURO 35,1147 -0.21%
ALTIN 2.241,40-0,08
BITCOIN 2041000-7,00%
İzmir
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Mavişehir Lions’tan Sahipsiz Hayvanlara Destek!..

Mavişehir Lions’tan Sahipsiz Hayvanlara Destek!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:27
Mavişehir Lions’tan Sahipsiz Hayvanlara Destek!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mavişehir Lions’tan Sahipsiz Hayvanlara Destek!..

Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği 118-R Yönetim Çevresine bağlı Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü, Hayvanlar İçin Projeler Derneği (HİPDER) yararına düzenlediği etkinlikte kimsesiz hayvanlar için nakdi yardım topladı.

Emlak Konut Mavişehir Evleri’nde bulunan Şans Cafe’de düzenlenen etkinliğe hayvan sahibi olan üyeler sevimli dostlarıyla birlikte katıldı.

Günün sonunda çeşitli sürpriz hediyelerin dağıtıldığı çekiliş gelirinin yanı sıra kendisinin yaptığı bir tablonun satış gelirini ve 75 sahipsiz köpek için 75 adet palet bağışının da yapıldığını belirten Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü Kurucu Başkanı Dilek Soylu, ”Antole France’nin de dediği gibi: ‘İnsan ruhunun bir parçası hayvan sevgisini tadana kadar uyanmaz’ sözünden hareketle düzenlediğimiz keyifli etkinliğimize emek veren hayvan dostu kurucu üyelerimize, destek veren dostlarımıza ve katılımlarıyla katkı sağlayan hayvan dostlarımıza çok teşekkür ederim. Başta emeği geçen Birsen Kadınkız, Çiçek Bilgiç, Bahar Keser, Sacit Soylu ve İlhan Ezer’e ve üyelerimizden katılım sağlayan Şehnaz Yaşar, Şua Başarır ve Özlem Ak’a teşekkür ediyorum. Lions’ta tüm kapılar iyiliğe açılır” dedi.

HİPDER Başkan Yardımcısı İksir Altıok ise 2015 yılında internet üzerinden ikinci el eşyaları satarak başladıkları iyilik hareketinin sonrasında derneğe dönüştüğünü belirterek “Derneğimiz yararına etkinlik düzenleyen Mavişehir Lions Kulübüne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugüne kadar sadece kedi veya köpek değil aralarında atların, eşeklerin bulunduğu 1000’e yakın sokak veya kimsesiz hayvanın yaşamasına yardımcı olduk. Tüm hayvanseverleri, minik dostlarımızı sahiplendirmek için Kemalpaşa Armutlu’da bulunan çifliğimize bekliyoruz” diye konuştu.

Etkinliğe evcil hayvanlarıyla katılan İZFEN Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Soman ile Ali Yavuz, Dilek Soylu’nun yaptığı resmi satın alarak derneğe bağışta bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP