DOLAR 32,4322 0.17%
EURO 34,9263 -0.04%
ALTIN 2.395,760,01
BITCOIN 19344683,14%
İzmir
24°

AÇIK

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Öznur Korkmaz’ın Sesinden Kadın Cinayetlerine İsyan!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Öznur Korkmaz’ın Sesinden Kadın Cinayetlerine İsyan!..

Sözü ve müziği Zafer Güler’e ait olan “Uyan” usta sanatçı Öznur Korkmaz’ın yeni şarkısı… Şarkının klipini, Uluç Erdem Ersen çekti…

İnsan olmanın, kadın olmanın getirdiği sorumluluk ve duyarlılıkla dizelere can veren Türkülerin kadife sesli sanatçısı Öznur Korkmaz’ın yeni çalışması “Uyan” yeni güne, yeni umutlara ses oluyor, kulaklarda ve yüreklerde bambaşka bir tat bırakıyor. Şarkıda, ülkemizin kanayan yarası kadın cinayetlerine sanatçının sesinden dokunuluyor…

Şarkının düzenlemesini Türkiye ve Avrupa’da dinlenme kitlesi milyonlara ulaşmış, DJ müziği üzerine canlı çalgı kullanımı ile kendilerine özgü tarzlarıyla dikkat çeken Catwork yaptı.

2005 yılında Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü’nden mezun olan Öznur Korkmaz, birçok festivale katıldı ve konserler verdi. Görme engelli öğrencilere bağlama ve repertuar dersleri vererek konserler düzenledi. İzmir’de Karşıyaka Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı (KARSAV) başta olmak üzere birçok koro çalıştırdı ve pek çok başarılı konsere imza attı….

2011 yılında ilk albümü Katar’ı yayınlayan sanatçı, çocuk gelinlere ithafen yapılan bir farkındalık projesi olan “On Kadın” isimli albümde yer aldı, “Delice Zeytin, Elma Şekerleri” adlı single çalışmalarına da imza attı.

Öznur Korkmaz: “Zamanıdır artık kötü rüyalardan uyanmanın!” Ve haykırmanın: “Bir kişi daha eksilmeyeceğiz!” diyor

Şarkı ile, ülkemizin kanayan yarası olan kadın cinayetleri üzerine farkındalık misyonu yaratılıyor…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP