DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 34,9739 -0.31%
ALTIN 2.324,380,23
BITCOIN 2261730-0,46%
İzmir
18°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Almula Merter Karşıyaka’ya Konuk Oldu!..

Almula Merter Karşıyaka’ya Konuk Oldu!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:24
Almula Merter Karşıyaka’ya Konuk Oldu!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Almula Merter Karşıyaka’ya Konuk Oldu!..

Tiyatro oyuncusu ve dublaj sanatçısı Almula Merter Churm; kimsesiz iki İngiliz kardeşi evlat edinmesini, annelik serüvenini, hayatının aşkına kavuşmasını ve babasına vedasını anlattığı “Dokuz Ay On Gün” adlı kitabıyla Karşıyaka’ya konuk oldu. “Çocuklar Gülerse Dünya Değişir” sloganıyla yola çıkan ve kitabının gelirini kimsesiz çocuklara aktaran sanatçı, Çarşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen söyleşide sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

“ÇOCUKLARIMI KALBİMLE DOĞURDUM”
Aile olmak için verdiği mücadeleyi tüm iniş ve çıkışlarıyla anlatan, sonunda evlat edinerek kavuştuğu çocukları için “Kalbimle doğurdum” diyen Almula Merter Churm, şöyle konuştu: “Eşim benim beyaz atlı prensim. İki defa çocuk denememiz oldu. Fakat ikisini de karnımdayken kaybettim. Sonra evlat edinmeye karar verdik. Ben onları kalbimle doğurdum. İnanıyorum ki çocuklar güldüğü zaman dünya değişir. Gücü yeten vatandaşlarımız lütfen kimsesiz çocukların yanında olsun.”

AYNI DUYGULARI YAŞAYAN KADINLAR İÇİN
Söyleşide evlat edindiği çocukları ile ilk karşılaşma anındaki video ve fotoğrafları da paylaşan Merter, “Dokuz Ay On Gün – Bir Kavuşma, Aşk ve Veda Hikâyesi kitabını kendisiyle aynı duyguları yaşayan kadınlara yol göstermek amacıyla yazdığını ve farkındalık yaratmak istediğini dile getirdi. Geçtiğimiz yıl babasının kaybı ile de büyük yıkım yaşadığını belirterek “Ben babama bağlı değil, bağımlıydım. Vefat etmesiyle büyük yıkım geçirdim” diyen Almula Merter, bu acıyla baş etmek için verdiği mücadeleyi gözyaşları içinde aktardı. Konukların sorularını da yanıtlayan Merter, söyleşinin ardından okurları için kitaplarını imzaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP