DOLAR 32,3409 0.18%
EURO 35,1412 -0.13%
ALTIN 2.240,02-0,14
BITCOIN 2085636-5,28%
İzmir
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Ayın Konuğu’na Büyük İlgi!..

Ayın Konuğu’na Büyük İlgi!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:27
Ayın Konuğu’na Büyük İlgi!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayın Konuğu’na Büyük İlgi!..

Karşıyaka Belediyesi’nin geleneksel hale gelen “Ayın Konuğu” etkinlikleri, Şubat ayı kapsamında Manisa Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i ağırladı. Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleşen söyleşide, büyük bir izdiham yaşandı. Salona giremeyenler, etkinliği fuayeden dev ekranda ve canlı yayın olarak izledi.

“Cumhuriyetin 100. Yılına Doğru” başlığıyla, Haluk Işık’ın yönettiği söyleşide, dünüyle bugünüyle Cumhuriyet, yaşanan sorunlarla ve çözüm önerileriyle ele alındı. Özgür Özel’in coşkulu konuşması ve anlattığı anekdotlar yoğun alkışa ve renkli anların yaşanmasına yol açtı. Cumhuriyetin yaşamasının, her şeyden önce temel ilkelerine sahip çıkılmasına bağlı olduğunu belirten Özel, hayatın her alanında yaşanan sorunlardan kurtulmanın başka yolu olmadığına dikkat çekti. Umutla, ötekileştirmeden ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrılmadan nice yüzyıllara ulaşacağımızı vurgulayan Özel, söyleşi sonunda soruları da yanıtlayarak, her yerin Karşıyaka gibi olması gerektiğini söyledi.

Etkinlik sonunda Özel’i kutlayarak teşekkür eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ayın Konuğu etkinliklerinin gördüğü ilgiden duyduğu sevinci belirterek, şunları söyledi: “Karşıyaka Belediyesi olarak, klasik yerel yönetim anlayışının ötesine geçiyor, böylesi buluşmalarla yüz çiçek aşsın bin fikir yarışsın diyoruz. Bugün burada olan yüzlerce insan, iyi ve doğru bir iş yaptığımızı kanıtlıyor. 13 Mart’ta Işıl Özgentürk ile Mine Kırıkkanat’ı ağırlayacağımız buluşmaya şimdiden tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP