DOLAR 32,4567 -0.11%
EURO 34,7763 -0.61%
ALTIN 2.440,570,21
BITCOIN 2076241-1,16%
İzmir
21°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Sevgili Geçmiş, Karşıyakalı Elifcan’ın Yeni Dizisi!

Sevgili Geçmiş, Karşıyakalı Elifcan’ın Yeni Dizisi!

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:24
Sevgili Geçmiş, Karşıyakalı Elifcan’ın Yeni Dizisi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sevgili Geçmiş, Karşıyakalı Elifcan’ın Yeni Dizisi!..

Türk Sinemasının ve dizi dünyasının son yıllarda en dikkat çeken ve ses getiren oyuncularından, Karşıyaka doğumlu, Dramaturg  Serdar Ongurlar’ın biricik kızı, “Karşıyaka ve Kaf Sin Kaf” sevdalısı Elifcan Ongurlar‘ın yeni adresi STAR TV’de ilk bölümü yayınlanan “Sevgili Geçmiş” dizisi oldu…

Başarılarıyla adından söz ettirmeyi başaran Elifcan Ongurlar; “Yaşamımdaki rahatlığı ve özgür düşünmenin ipuçlarını doğum yerim olan Karşıyaka’dan ve sporcusu olmaktan onur duyduğum Kaf Sin Kaf’ın Tenis Şubesinden aldım… Mesleğimin zirvesine tırmanmak için İstanbul’da büyük bir mücadele veriyorum… Ancak, bu zorlu süreçte Karşıyaka’mı hiçbir zaman unutamıyorum ve her zaman özlemini duyuyorum,

Karşıyakalılardan tek dileğim var, önceki yapımlarda olduğu gibi, Star TV’de ilk bölümü yayınlanan ‘Sevgili Geçmiş” dizisini izleyerek destek olmaları.  Verecekleri desteklerinden dolayı Karşıyakalılara ve Kaf Sin Kaflılara en içten teşekkürlerimi ve sevgilerimi yolluyorum” dedi.

 Sevgili Geçmiş Dizisini Konusu:

Birbirinden habersiz büyümüş üç kız kardeş bir gün gizemli bir mektup alırlar ve aralarından birinin düğününde buluşurlar. Ama düğün gecesi kendilerini hiç beklemedikleri bir durumun içinde bulacaklardır. Biri müzisyen, diğeri doktor, bir diğeri ise uçsuz bucaksız üzüm bağlarının sahibi olan üç kardeş o geceden sonra Ege’nin güzel kasabası Güneşli Bahçe’den çıkamazlar ve birlikte yaşamaya mecbur kalırlar. Bir kriz durumunda oluşan bu mecburiyet hali zamanla yerini kardeşliği, arkadaşlığı ve dayanışmayı keşfetme macerasına bırakır. Aynı çocukluk hatıralarını paylaşmamışlardır, birlikte büyümemişlerdir, birbirlerinden çok başka hayatları vardır ama şimdi aynı kaderi yaşamak zorundadırlar. Bir yandan önlerine çıkan engellerle mücadele ederler bir yandan da aşkın ne demek olduğunu öğrenirler. Geçmişlerine doğru çıktıkları yolculuktaki ilk adımları anneleri Cahide’yi bulmak olur. Fakat geçmişin kapısını her araladıklarında yeni ve sarsıcı bir gerçekle yüz yüze gelirler. Asıl büyük sır yanı başlarında durmaktadır ve gerçek gördüklerinden çok daha başkadır.

 Elifcan Ongurlar (Çilem Akan)

Üç kız kardeşin en küçüğü… Azra ile büyümüş ve hep Azra tarafından kollanmıştır. Çilem, göründüğü saf kızın arkasına saklanmayı iyi bilir. Belki bunu planlayarak yapmaz ama böyle yaşamaya alışmıştır. Masum yüzündeki keder de bunu her zaman desteklemiştir.

Yetim olarak büyümesi onun hayattaki en büyük silahıdır; o bir yetimdir ve hayattaki tüm iyi şeyleri o hak etmektedir. Çilem içten içe her zaman buna inanmıştır. Bu yüzden de içinde giderek onu kötülük yapmaya kadar vardıracak büyük bir kıskançlık saklar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP