DOLAR 32,3279 0.23%
EURO 35,0528 -0.24%
ALTIN 2.281,920,21
BITCOIN 22838891,33%
İzmir
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
30 Ağustos’ta Karşıyaka Belediyesinden Özel Yayın!..

30 Ağustos’ta Karşıyaka Belediyesinden Özel Yayın!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:27
30 Ağustos’ta Karşıyaka Belediyesinden Özel Yayın!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

30 Ağustos’ta Karşıyaka Belediyesinden Özel Yayın!..

Karşıyaka Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98. yılını kutlama etkinlikleri kapsamında, “30 Ağustos Onurumuzdur” başlığı altında bir söyleşi gerçekleştirecek.

Ünlü tarihçi Prof. Dr. Ergün Aybars’ın katılacağı söyleşiyi Haluk Işık yönetecek. 30 Ağustos Pazar günü saat:16.00’da başlayacak etkinlik, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak izlenebilecek. 30 Ağustos’un tarihsel öneminin ve yol açtığı gelişmelerin konuşulacağı programın büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Karşıyaka Belediyesi Başkanı Dr. Cemil Tugay, etkinlikle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
“Yaşadığımız koşullar ne olursa olsun, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı da gururla ve Karşıyaka’ya yakışır biçimde kutlayacağız. Biz onur günlerimizi yalnızca kutlama değil, bilgimizi ve belleğimizi tazeleme, birlik ve bütünlüğümüzü gösterme günleri olarak görüyoruz. Başta büyük önderimiz ve başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bize bu büyük mirası ve sorumluluğu miras bırakan atalarımıza minnetimizi, bağlılığımızı ve onların yolundan yürüme kararlılığımızı, kimseyle tartışamayız, tartıştırmayız. Atatürk’ün Karşıyaka’sı bu duruşundan asla vazgeçmeyecektir. Bizi bu yıl üzen tek şey, yaşadığımız küresel salgın nedeniyle, Karşıyaka’nın her sokağını bir şenlik yerine çevirememektir. Bu düşüncelerle hazırladığımız özel yayında, Prof. Dr. Ergün Aybars’ı konuk etmenin sevinci içindeyiz. Değerli hocamızla çıkacağımız tarih yolculuğunu heyecanla bekliyor, yurtseverleri bu önemli buluşmaya davet ediyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP