DOLAR 32,5947 0.34%
EURO 34,7946 0.12%
ALTIN 2.506,350,90
BITCOIN 20906501,50%
İzmir
20°

PARÇALI BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Levent Güçlü; Karşıyaka’nın Merkezindeyiz!..

Levent Güçlü; Karşıyaka’nın Merkezindeyiz!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:27
Levent Güçlü; Karşıyaka’nın Merkezindeyiz!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Levent Güçlü; Karşıyaka’nın Merkezindeyiz!..

Muhtar Levent Güçlü, mahallesinin bulunduğu bölge itibariyle merkez mahalle konumunda olduğunu söyledi. “Kuzey ve güneyin tam ortasındayız” diye ekledi.

Gazetemizin “Benim Mahallem” köşesinde bu hafta Karşıyaka’nın Bahriye Üçok mahallesindeyiz. 2006 yılında Bahçelievler ve Bahariye mahallelerinin bölünmesinden oluşan Bahriye Üçok mahallesinin ilk muhtarı Levent Güçlü ile beraberiz. 2006 yılında yapılan seçimle muhtar olarak seçilen Güçlü, yaklaşık on beş senedir görevine devam ediyor.

DAYANIŞMA HAKİM

Mahallesinde büyük sorunların olmadığını özellikle vurgulayan Güçlü sadece mahalle sınırları içerisinde bulunan bir spor tesisinin yenilenebileceğini aktardı. Güçlü, “Bugüne kadar takip ettiğim sayılarda muhtar arkadaşlar, altyapı, sivrisinek gibi sorunlara değinmişler. Bizim mahallemizde gerçekten büyük sorunlar sıkıntılar yok. Sadece Girne Kültürpark içinde bir spor tesisi var. Bu tesisi yenileyebilirsek çok iyi olur, kullanıma daha uygun hale gelebilir” diye konuştu. Mahallenin yer aldığı bölge sebebiyle merkez mahalle konumunda olduğunu belirten Güçlü, “Bahriye Üçok mahallesi tam merkezde yer alması sebebiyle daha çok çalışan ya da emekli kesim tarafından tercih ediliyor. Ben kendi mahallemi merkez mahalle olarak görüyorum. Çarşıya, bostanlıya çok yakın; ulaşım araçlarını ve istasyonları içinde barındırıyor. Kuzey ve güneyin tam ortasındayız” dedi.

Özellikle pandemi sürecinde, dayanışmanın ve birliğin mahallenin temel yapı taşı olduğunu söyledi. Her türlü sorunun mahalle içinde giderildiğini tekrarlayan Güçlü, “Mahallelimiz de her zaman birbirine destek olur, mahallemizde dayanışma hakimdir. Buna pandemi döneminde yaptığımız çalışmalar en güzel örnektir. Her şeyi kendi içimizde hallettik. İhtiyaç sahiplerine maddi manevi ne gerekiyorsa yardım ettik.  Gıda ve nakit desteğinde bulunduk. Bize gelen gıda paketlerini bile çevre mahallelere gönderdik, Bahriye Üçok mahallesinin ihtiyaçlarını kendi içimizde çözdük. Kimse mağdur olmadı” ifadelerini kullandı. Ayrıca Kültürpark içindeki spor salonunun pandemi döneminde evsizlere yuva olacak şekilde düzenlendiğini, oradaki insanların tüm ihtiyaçlarının belediye tarafından eksiksiz karşılandığını da ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP