DOLAR 32,3524 -0.4%
EURO 34,7369 -0.24%
ALTIN 2.409,27-0,54
BITCOIN 1866233-2,32%
İzmir
20°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Mavişehir’deki Araziler İçin Dilek Feneri Uçuruldu!..

Mavişehir’deki Araziler İçin Dilek Feneri Uçuruldu!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:27
Mavişehir’deki Araziler İçin Dilek Feneri Uçuruldu!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mavişehir’deki Araziler İçin Dilek Feneri Uçuruldu!..

TOKİ’nin Mavişehir’deki rekreasyon alanını satışından sonra Karşıyaka’nın her kesiminden yoğun bir tepki geliyor… Karşıyaka sevdalısı, CHP üyesi Volkan Berber, satışın tepkisini farklı bir etkinliğe öncülük yaparak ortaya koydu… Volkan Berber Karşıyakalıların, Karşıyaka Belediye Meclisinin tecrübeli üyeleri Sevim Kirpiksiz ve Faruk Yıldırım’ın katılımı ile ihalenin iptali için dilek feneri uçurdu.

Volkan Berber; “Karşıyaka’da TOKİ’nin düzenlediği ihale ‘rant’ tartışmasını başlattı… TOKİ, 09 Temmuz 2020’de Mavişehir bölgesinde bulunan, halkın kullanımı için ayrılan “Rekreasyon Alanı” ve “Açık Spor Tesisi Alanı” için ihaleye çıkardı. Deniz kenarında bulunan 21 bin 432 metrekarelik “Rekreasyon Alanı”, bugüne kadar ismi açıklanmayan özel bir şirkete “51 milyon 900 bin TL’ye” satıldı. Aynı gün yapılan ihaleye 10 bin 544 metrekare yüz ölçümüne sahip, imar planında “Açık Spor Tesisleri Alanı” olarak görülen bölgeyi ise yine adı açıklanmayan özel bir şirket “60 milyon TL’ye” satın aldı” dedi.

Volkan Berber’in Dilek Feneri Çağrısına Büyük Destek

Karşıyakalılar arazi satışına tepki gösterip farkındalık yaratmak, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın TOKİ’nin yaptığı satışa karşı çıkmasına, makamını araziye taşımasına destek vermek için dilek feneri uçurdu.

Mavişehir’deki ihaleyle satılan ve kimin aldığı belli olmayan arazide toplanan gençler, Karşıyaka’da stadımız yapılmazken üstüne bir de bu araziyi sattılar diye isyan etti…

Karşıyaka’ya yapılmayan stadyum konusunu da gündemden düşürmeyen Volkan Berber;” Mavişehir’de yüzlerce Karşıyakalı bir araya geldi. Satışı yapılan bu arazinin ihalesinin iptali için dilek fenerlerini uçurdu… Sırada yıkılıp, bugün için yapılmasına hiçbir engel olmayan Karşıyaka Zübeyde Hanım Stadyumunda, stadın yapılması için dilek feneri uçurmak var…

Sesimizi duyurmak için mücadele edeceğiz, tepkimizi koymaktan geri durmayacağız, Karşıyakalılara 2014 yılında söz verip de stadımızı yapmayan Karşıyaka’nın kaybolan yıllarının hesabının, satılan arazilerinin ve halkın malının halkta kalmasına dikkat çekmek için dilek balonlarımızı uçurmaya bıkmadan usanmadan devam edeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP